Jdi na obsah Jdi na menu
 


červenec

26. 5. 2011

Červenec

1. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Patříte k velmi citlivým a vnímavým jedincům. Dokážete se vypnout k velkému výkonu, pokud chcete dosáhnout svého cíle. Vaše nezdolné množství energie konstruktivně uvolňujete velkou pracovitostí. Máte zájem o vše, co se děje kolem, a touhu pomáhat druhým. Jste velmi zvídavý, se smyslem pro detail a nic vám neunikne. Převažuje u vás aktivní přístup k životu a umíte si poradit v nesnázích. Pokud se budete snažit tvořit pro pravdu a správnou věc, nic a nikdo vám neodolá. Jste sebevědomý a snadno navazujete kontakty s okolím. Toužíte po ideálním svazku. Své pocity však zpravidla nosíte hluboko v sobě. Často se rozhodujete pod vlivem euforie a dokážete se snadno nadchnout pro nové cíle. Pokud se zmýlíte, snadno ztrácíte sebevědomí a podléháte nervozitě či depresi. Negativně můžete jednat neukázněně, impulzivně, prudce či výbušné. Pozor na sklon k manipulaci s druhými, abyste dosáhl svého, na egocentrismus, sobeckost a z toho plynoucí pocity osamělosti a opuštěnosti.

 

2. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Číslo 2 a znamení Raka posilují především vaši citlivost, vnímavost, představivost, diplomatičnost, hloubavost, přizpůsobivost, chápavost a starostlivost. Máte rád společnost a samota vás tíží. Svou přátelskostí, srdečností, velkorysostí a snahou vytvářet kolem sebe harmonii si snadno získáváte druhé a máte mnoho přátel. Chcete, aby všichni kolem vás byli šťastní. Nejste lhostejný vůči cizímu neštěstí a špatně snášíte pohled na utrpení druhých. Umíte skloubit práci se zábavou. Jste skvělým a bystrým spolupracovníkem, který se snaží neustále na sobě pracovat. Nechcete nikomu ublížit a snažíte se vyhovět druhým. Jen těžko říkáte někomu „ne". Pozor však, abyste se nestal na druhých závislým či se občas nenechal napálit, neboť jste mnohdy velký idealista. Poroučet druhými si však nedáte. Negativně se mohou projevovat nerozhodnost, nestálost, náladovost, netrpělivost, podezřívavost, přecitlivělost, snadná zranitelnost, zaujatost sebou samým a lhostejnost vůči okolí.

 

3. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Znamení Raka vždy dodává všem jedincům značnou dávku citlivosti. O číslu 3 se nedá říci, že by citlivé nebylo. Především je velmi vnímavé vůči potížím svého okolí, ale své pocity již více filtruje přes rozum, posuzuje, analyzuje, uvědomuje si možná rizika a snaží se nějak správně rozhodnout. Kupředu vás popohánějí stále nové zážitky. Vždy se od druhých dozvíte to, co potřebujete, sám však málokdy dáváte najevo to, co si doopravdy myslíte či co se ve vás odehrává, neboť přílišnou otevřeností se můžete cítit snadno zranitelný. Mějte na paměti, že ve vašem případě je potřebné mít vše dobře naplánováno do posledního detailu, a díky své vrozené inteligenci, tvořivosti, aktivitě, všestrannosti, touze po sebevyjádření, umění jednat s lidmi a duševnímu odhodlání není pochyb, že dosáhnete svých vytyčených cílů. Pokud vystoupí obavy před nucenou volbou, můžete inklinovat k nerozhodnosti a odkládat řešení. Pozor na tříštění energie, přílišnou kritičnost, zveličování či zneužívání moci a postavení.

 

4. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Jste člověk ctižádostivý, houževnatý, obratný, prozíravý, odpovědný a vždy se vlastním úsilím snažíte vybudovat pevné a stabilní základy nejen pro sebe, ale i pro svou rodinu či pracovní a jiné společenství, ve kterém se nacházíte a působíte. Vždy máte dostatek energie, elánu a odhodlání. Pokud máte inspiraci, kam své úsilí zaměřit, díky svým skvělým organizačním schopnostem jste dozajista na dobré cestě dosáhnout úspěchu a současně se podělit o jeho výhody i s ostatními. Jste velmi trpělivý, ale zároveň i majetnický, nechcete ztratit nic z toho, čeho jste dosáhl. Nikdy nepodceňujete materiální stránku života a pečujete o pohodlí rodiny a dobrou organizaci společenského života a jste rád a pyšný na to, když si to vaši blízcí uvědomují a dokáží to náležitě ocenit. Možná jim učiníte větší radost, když se citově otevřete. K vašim záporům může patřit tvrdohlavost, neústupnost, netaktnost, nerozhodnost, uzavřenost, nestálost či přílišná šetrnost. Jste citlivý, vůči kritice, která vám ubírá na sebevědomí.

 

5. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Jste člověk s osobitým kouzlem, šarmem, optimismem, kuráží -a vůdcovskými kvalitami, který snadno nadchne pro své představy a sny i lidi kolem sebe. Nadšeně se pouštíte do všeho nového a jako každá pětka potřebujete cítit vzrušení a mít dojem, že se neustále něco děje. Do vínku vám byla dána citlivost, vnímavost, představivost a touha žít ve velkém stylu. Jste obratný a máte dobrého obchodního ducha. Pokud se pustíte do něčeho, co vás zcela pohltí, jste na dobré cestě uspět. Pokud však do života nevložíte notnou dávku trpělivosti a vytrvalosti, vězte, že váš život sice bude značně bohatý na zážitky, ale k uskutečnění vašich velkorysých plánů to dozajista nepovede. Také v citech se snažíte využít všeho, co život nabízí. Možná je to jen ze strachu, že by vás opravdový vztah mohl svazovat a dusit. K životu prostě potřebujete pocit svobody. Pokud vám ho milovaná bytost neposkytne, jen těžko v takovém vztahu trvale zakotvíte. Pozor si dejte na výstřednost, nespolehlivost, nedůslednost a netrpělivost.

 

6. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Jste velmi vnímavý a toužíte po tvůrčím sebevyjádření čí uskutečnění svých představ, které jste schopen cílevědomě a odpovědně uskutečňovat, pokud si udržíte nezávislost, originalitu a vlastní styl. Usilujete o dokonalost, kterou můžete uplatňovat ve všech sférách vašeho života, tedy od vztahů až po kariéru. Snadno přilnete k lidem, kteří se vám líbí a se kterými se cítíte dobře. Jste soucitný, starostlivý a vždy připravený pomoci. Svou laskavostí, Šlechetností, velkorysostí a kouzlem osobnosti si snadno získáváte druhé. Bude však dobré naučit se rozlišovat realizovatelné představy od pouhých snů a uvědomit si, že dokonalost se nedá uplatňovat vždy. Nikdo není zcela dokonalý, a proto není nutné se tím přespříliš trápit. Těžce snášíte duševní utrpení. Vše berete příliš vážně a velmi to prožíváte. Následně snadno podléháte psychickému zmatku a ztrácíte schopnost objektivního posouzení. Pozor si dejte na sklon podvolit se zájmům druhých, z čehož může plynout nespokojenost, nevyrovnanost a vznětlivost.

 

7. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Náležíte k nezávislým jedincům. Nerad prohráváte a s nelibostí se podřizujete druhým. Dokážete pečlivě sledovat všechny detaily a nic vám neunikne. Jste hloubavý a analytický. Jdete vždy k jádru věci a neztrácíte čas. Ač mohou vaše projekty mnohdy pro druhé vypadat neuskutečnitelně, vy máte vše pod kontrolou a víte, co děláte. Máte skvělou intuici a umíte se vyhýbat problémům, a za svými cíli jdete přímo. Jste pracovitý a dokážete se vybičovat k velkým výkonům. Usilujete o materiální zabezpečení. Nesnášíte příkazy a doporučení. Chcete projevit svou vlastní individualitu a mít vše pod kontrolou. Nelíbí se vám nespravedlnost. Na druhé působíte důvěryhodně a poctivě. Máte bohatý a velmi intenzivní vnitřní život. Negativně můžete projevovat neklid, nervozitu, pochybnosti, můžete upadat do melancholie a rezignovat. Pozor na podléhání falešným představám a iluzím, sklonu k tajnostem, podvodnému jednání a přílišné uzavřenosti. Pěstujte diplomacii a nezavrhujte ihned rady druhých.

 

8. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Číslo 8 spolu s Plutem a Marsem vám propůjčují vůdcovské schopnosti. Rychle chápete a nic vám není třeba vysvětlovat dvakrát. Jste neobyčejně ctižádostivý a je pro vás důležité materiální zabezpečení, ale i úspěch. Rak a jeho vládce Měsíc vám propůjčují citlivost, a proto i přes značné vůdcovské kvality nejste tyran, ale máte i pochopení pro druhé a uvědomujete si, že svou laskavostí si můžete snadněji naklonit ty, kteří vám na vaší cestě mohou být nápomocni. Máte bystrého ducha, dobré organizační schopnosti a díky své intuici dokážete rozpoznat naskýtající se příležitosti. Spolu se svou houževnatostí, důkladností, pevnou vůlí, odhodláním a pracovitostí jste skvěle vybaven pro dosahování vytyčených cílů. Jste bojovník, který se nedá snadno odradit, a zpravidla jste si jist sám sebou a tím, co v životě děláte. Ze záporných vlastností můžete projevit neklid, netrpělivost, vznětlivost, žárlivost, nesnášenlivost, netolerantnost, sklon být v opozici a dominovat. Pozor na přepracovanost.

 

9. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Jste velmi tvůrčí a obdařen charismatem, který vábí ostatní. Buď druhé vedete, nebo je svádíte na scestí. Je tedy třeba si uvědomit, že dáváte příklad ostatním. Vaše záměry jsou zpravidla vysněné, a pokud je dokážete zasadit do reality, i vaše činy začnou nabývat konkrétní podoby. Číslo 9 je symbolem idealismu, vznešenosti a hledání dokonalosti, což skvěle podporují i ostatní prvky. Do svého úsilí vkládáte své ideály, cit, intuici, smysl pro spravedlnost, nadšení, optimismus, houževnatost a organizační schopnosti. Nebojíte se vkročit na neprobádané cesty. Jste společenský a podněty od druhých obohacují a dotvářejí vaše představy. Nesnášíte omezení a odpor. Psychicky jste snadno zranitelný a často měníte nálady. Intenzivněji a mnohem hlouběji než většina jiných lidí vnímáte každou radost, ale i bolest. Pozor si dejte na impulzivnost, obavy, nepraktičnost, značnou citlivost, která může přecházet v přecitlivělost, sklon k deziluzím, depresím, uzavírání se do sebe a vlastního světa.

 

10, červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Nepředvídatelné událostí a podvědomé riziko jsou pro vás solí života. Touha po dobrodružství ve vás probouzí schopnost poradit si v každé situaci. Vyhýbáte se rutině a nechybí vám odvaha. Jste velmi zvídavý, tvořivý, vynalézavý, prozíravý, předvídavý a houževnatý. Mnohdy jste dítětem štěstěny, ale bude to spíše vaše skvělá intuice, která vás navede správným směrem. Pokud se na pohybu podílíte a nenecháte se pouze unášet děním kolem, díky svým vůdcovským kvalitám, bystrosti, energičnosti, ctižádosti, vytrvalosti a průkopnickému duchu jste schopen dosáhnout svých cílů. Učíte se především z vlastních zkušeností. Neúspěch vás neodradí, a pokud před sebou vidíte neopakovatelnou šanci, dokážete ji popadnout za pačesy. V obtížných situacích se vracíte ke svým kořenům a hledáte pevné základy. Vyvarujte se netrpělivostí, vrtkavosti, závislosti na druhých, žárlivosti, egoismu, sobectví či neústupnosti, neboť vám přinesou pouze frustrace a zklamání. V citech usilujte o větší otevřenost.

 

11. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Pluto a Mars

Pracujete s elánem a nadšením. Jste všestranně nadaný, precizní a chcete odvádět skvělou práci. Oplýváte značnou vnitřní silou, která dokáže druhé strhnout a dovoluje vám realizovat smělé plány. Neustále vás něco pudí vpřed, a to Í bez vašeho vědomého přičinění. Jste velmi tvůrčí jedinec a kromě idealismu se ve vás snoubí i silná intuice a vnímavost. K vašim kladům lze připsat rozhodnost, samostatnost a úsilí seberealizovat se. Máte rád lidí a snažíte se být vůči nim otevřený, laskavý a respektujete jejích odlišnosti. Vaším kritériem, kterým se řídíte, je láska k bližnímu, humanismus, spolupráce a přeměna směrem k pokroku. Jste nesmírně citlivý, ale dokážete se skvěle ovládat. Ve skrytu duše máte potřebu být obdivován a lichotky vám dělají dobře. Pozor však, aby vás nesvedly na scestí a nepřinesly vám frustrace. Z negativních vlastností věnujte větší pozornost ješitnosti, komplexu nadřazenosti, sobeckosti, panovačnosti, vlezlosti, snadné zranitelnosti a ovladatelnosti.

 

12. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Jste člověk obětavý, úslužný, lidský, družný, velmi intuitivní, s téměř telepatickými schopnostmi. Rád se zabýváte problémy druhých, neboť chcete být užitečný a cítit, že v životě jiných hrajete nezastupitelnou roli. Pokud jste požádán o pomoc či radu, zpravidla nedokážete říci ne. Býváte přátelský, společenský, otevřený, komunikativní, zvídavý a hloubavý. Snadno si získáváte respekt druhých. Jste velký snílek a lpíte na hodnotách a prostředí, které vás obklopuje, či na svých snech. Rád cestujete za poznáním. Formujete si tak své vlastní názory a přicházíte k neobvyklým podnětům a nápadům. Dejte si pozor, abyste se druhým neobětoval příliš. Navíc je tu nebezpečí, že druhá strana vaši pomoc může brát jako přílišné vměšování do jejích osobních záležitostí. Vaše citlivost může vést k přecitlivělosti, snadné zranitelnosti, vznětlivosti, náladovosti, nevrlosti, nerozhodností či nepředvídatelnému jednání. Chyby můžete hledat více u ostatních než u sebe. Neplýtvejte přespříliš svou energií.

 

13. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Nelze vám upřít ctižádostivost, pracovitost, samostatnost, odpovědnost, svědomitost, pokrokovost, originalitu a značnou představivost, se kterou dosahujete svých záměrů. Nebráníte se novým myšlenkám a poznatkům a následně je uplatňujete v praxi. Jste neobyčejně všímavý a nic vám neunikne. Citlivě vnímáte své okolí, což má své klady, ale í zápory. Ke kladům patří, že se dobře vyznáte v lidech kolem vás a vycítíte správnou dobu, kdy a jak jednat. Možná neuškodí usilovat o větší diplomacii. Stále hledáte nové příležitosti a cíle a umíte je vycítit. Záporem je, že jste jako houba, která nasává okolní atmosféru. Můžete být přetížen informacemi, podléhat okolním vlivům a nabírat negativní energii, která způsobuje značnou proměnlivost vaší nálady. Jste i velmi vnímavý vůči kritice ostatních, která vám snadno odebírá sebevědomí. Následně pak můžete být nerozhodný, urážlivý, nedůtklivý, vznětlivý, hádavý nebo prosazujete své vyhraněné názory.

 

14. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Zpravidla si život zařizujete podle sebe. Máte soutěživého ducha a odvahu uskutečňovat své cíle. Je vám vlastní ctižádost, která je podložena tvrdou prací, pílí, pevnou vůlí, organizačními schopnostmi, prozíravostí a rozhodností. Současně je ve vás i značná dávka citlivosti a vnímavosti. Pokud si vybudujete pevné základy, není pochyb, že jste schopen na nich postavit jakékoli vaše představy a ambiciózní sny. Máte skvělé vůdcovské kvality. Jste neobyčejně bystrý. Umíte jednat s lidmi a jste schopen se na ně správně vyladit, vyhodnotit situaci a chytit příležitost za pačesy. Nové vztahy vás inspirují a podněcují k novým činnostem a plánům. Jste otevřený novým vztahům a láskám, které vás obohacují, inspirují a energeticky dobíjejí. V milostných vztazích jste ohleduplný, pozorný a vždy ochotný pomoci. Pozor si dejte na přílišnou zahleděnost do sebe, dále na ukvapenost, náladovost, nestálost, nervozitu, zbrklost, nebo naopak na přílišnou opatrnost. Těžce zapomínáte křivdy.

 

15. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Neptun a Jupiter

V životě vyhledáváte hmotné a fyzické uspokojení a rád se obklopujete krásou. Toužíte po intenzivním životě. Jste prostě nepřehlédnutelný, všestranně nadaný, velkorysý, přitažlivý, s osobním kouzlem a s nezdolným elánem. Dokážete poblouznit, podmanit a nadchnout. Tento den vám dal do vínku vůdcovské kvality, ctižádost, touhu prosadit se, pracovitost, pronikavou intuici, značnou představivost, prozíravost a diplomatické schopnosti. Uvědomujete si, jak je důležitá spolupráce s druhými. Je vám vlastní laskavost, chápavost a vlídnost a s citem se ujímáte vedení. Díky své citlivostí jste schopen vžít se do problémů lidí kolem sebe. V jakémkoli prostředí se umíte rychle zorientovat, rychle se učíte a své dovednosti se snažíte prodat. Pozor si dejte na netrpělivost, nerozhodnost, zneužívání moci, posedlost prací, vyděláváním peněz či podléhání jakýmkoli vášním. Dbejte na větší vyrovnanost mezi pocity značného sebevědomí a nejistoty. Více realismu neuškodí.

 

16. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Jste neobyčejně vnímavý jedinec se skvělým postřehem, schopný proniknout až k jádru věci. Toužíte po sebevyjádření, ale Í po materiálním ocenění. Na svou intuici se můžete spolehnout a nejednou vám dopomůže k dosažení vašich cílů. Vaše sny a představy vás pohánějí kupředu. Vše si chcete vyzkoušet na vlastní kůži a nemáte rád omezení a tzv. „radílky". Rád se bavíte a poznáváte nové lidi a zkušenosti. Jste ctižádostivý, ale současné i odpovědný, velkorysý, starostlivý, srdečný a máte smysl pro harmonii. Snažíte se dobře vycházet s ostatními, porozumět jejich potřebám a být jim prospěšný. Vaše přecitlivělost může vést k přílišné citlivosti vůči kritice druhých a k následnému odebírání vašeho sebevědomí a pochybování o vaší cestě, což může vést k ztrátě vašich vizí, duševnímu napětí a depresím. Pozor, abyste se nestal věčně nespokojeným hledačem plným obav, málo průbojným, příliš sobeckým, vypočítavým, vznětlivým, podrážděným a neochotným brát v úvahu názory ostatních.

 

17. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Tento den vám dává zdatnost, odvahu, velkou intuici, inteligenci, vnímavost, citlivost a odhodlání zaměřit se na naplnění vašich představ. Jste přátelský a rád navazujete kontakty s druhými. Máte skvělé pozorovací schopnosti, silnou vůlí, rychle se učíte a díky své všestrannosti se můžete uplatnit v jakémkoli oboru. Máte pevné zásady a vůdcovské schopnosti. V jednání jste přesvědčivý a působivý. Své problémy řešíte nejraději bez pomoci ostatních. K vašim záporům lze připsat to, že si často razíte svou cestu a nedbáte na dobré rady druhých. Rady vnímáte spíše jako kritiku, čímž především ubližujete sám sobě a mnohdy můžete jít zbytečně proti zdi. Pozor si dejte na vypočítavost, přílišnou nedůvěřivost, náladovost, dramatické citové projevy a manipulaci s druhými. Máte skvělou schopnost napojovat se na druhé a nasměrovat je tam, kam potřebujete. Role se však může i obrátit a vy sám se můžete stát loutkou v manipulacích druhých.

 

18. červenec, Rak, vládce Měsíc, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Mísí se ve vás vůdcovské kvality předznamenané čísly l a 8 a současně pocit odpovědnosti a cit pro vnímání potřeb druhých, obsažené v součtovém čísle 9, ale i znamení Raka a znamení Ryb, které vládnou třetímu dekanu. Jste přemýšlivý a chcete nabýt poznání. Svých vizí můžete dosáhnout s lehkostí, neboť oplýváte ctnostmi, jako je ctižádost, rozhodnost, elán, odvaha, ráznost a nezávislost. Chápete život v širších souvislostech. Máte pokrokové myšlenky a usilujete o jejich naplnění. Dokážete druhé strhnout na svou stranu a díky své skvělé intuici víte, kdy a jak správně jednat. Nejednou si k vám druzí přijdou pro dobrou radu. Svými činy chcete být prospěšný širšímu společenství. Dejte si pozor, abyste pro společenské zájmy nezapomínal na zájmy osobní. Máte dosti vyhraněné názory a chcete mít vždy pravdu. Projevit by se mohla domýšlivost; netaktnost, vychytralost, lhostejnost, sklon k sobectví, podvodnému jednání či tendence podmaňovat si ostatní.

 

19. červenec, Rak, Lev, vládce Měsíc, Slunce, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Patříte k vynalézavým, tvořivým a vnímavým jedincům, kteří jsou schopni následovat své představy. V tarotu představuje číslo 19 Slunce, a stejně i vy chcete žít v plném světle, někým být, něčeho dosáhnout, stát se silnou osobností a nějakým způsobem se vyjádřit a projevit, Vyzařujete optimismus, harmonii, sebejistotu a jste přející vůči drahým, neboť chcete rozdávat svým bližním radost. Nejste typ samotáře a potřebujete být obklopen lidmi. Ve společnosti jste zábavný, oblíbený, vlídný, vážený, ctěný a mnohdy obdivovaný. Pokud budete na své životní cestě uplatňovat velkorysost a laskavost, s lehkostí dosáhnete vašich vytyčených záměrů. K vašim záporům může patřit přílišné lpění na vlastních názorech a také vysoké požadavky, které kladete nejen na sebe, ale i na druhé. Jste příliš nezávislý a mohl byste se cítit osamocený. Pozor také na snahu být výjimečný, z čehož může plynout nadřazenost, panovačnost, ale i podlézavost, nervozita, netrpělivost, zahořklost či sklon litovat sebe sama.

 

20. červenec, Rak, Lev, vládce Měsíc, Slunce, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Jste velmi společenský, spontánní, nezávislý a optimistický jedinec, který ke svému životu potřebuje diváky a nechce být přehlížený. Jste velmi citlivý, vnímavý, intuitivní a vstřícný, což vám zaručuje úspěch při jednání s lidmi. Svým kouzlem osobnosti a diplomatickým jednáním si snadno nakloníte druhé na svou stranu a jste schopen se pohybovat v jakýchkoli společenských kruzích. Díky vaší zvídavosti, nápaditosti, vynalézavosti a značné představivosti vždy najdete originální řešení vlastních problémů. Máte širokou škálu zájmů a vaše všestrannost a snadná přizpůsobivost vám zaručují úspěch v mnoha oborech vaší činnosti. Přitahují vás lidé bystří, kteří vás myšlenkově stimulují a od kterých se můžete mnohému přiučit, neboť máte touhu neustále se zdokonalovat. Pozor si dejte na přecitlivělost, náladovost, nerozhodnost, ztrátu sebeovládání a sklon manipulovat s druhými. Vaše všestrannost vás může vést k tříštění energie, netrpělivosti a nedotahování vytyčených záměrů ke zdárnému končí.

 

21. červenec, Rak, Lev, vládce Měsíc, Slunce, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Tento den vám dává do vínku bystrý intelekt, citlivost, činorodost, pevnou vůli, rozvážnost, poctivost, velkodušnost, ctižádostivost, soutěživost, prozíravost, laskavost a tolerantnost. Máte potřebu vyjádřit se nějakým tvůrčím způsobem. Pokud se pro něco nadchnete, pak se do takového záměru pouštíte s nasazením a elánem. Jste společenský jedinec oplývající diplomatickým taktem, ale občas se rád uzavřete do sebe sama. V životě je pro vás důležitá komunikace, kterou mnohdy provokujete, ale která vás současně obohacuje a udržuje nezávislost vašeho myšlení a dává vám pochopení rozmanitých mezilidských vztahů a lidského chování vůbec. Pokud se vám nepodaří vyjádřit se nějakým tvůrčím způsobem, můžete inklinovat k nervozitě, změnám nálad, zatvrzelosti, hádavosti, vyvolávání sporů či přespřílišné kritičností. Dokážete slovem zranit druhé. Projevovat můžete i strach ze změn a následně propadat pochybnostem či úzkostným stavům.

 

22. Červenec, Rak, Lev, vládce Měsíc, Slunce, vládce dekanu Neptun a Jupiter

Dvě dvojky obsažené v číslu 22 vám dodávají na citlivosti, laskavosti a spolu s Měsícem posilují vaší intuici a magnetickou přitažlivost. Součtové číslo 4 poskytuje praktičnost, disciplínu, ctižádost, obratnost, organizační předpoklady, schopnost tvrdě pracovat a dosahovat vytyčených cílů. Vládce dekanu zvyšuje vaši představivost a touhu sledovat vlastní představy a sny. Vlastnosti Slunce pak poukazují na to, že nechcete zůstat pouze ve stínu, ale chcete se ukázat a předvést své schopnosti. Seskupení daných prvků dává skvělý základ uspět a prosadit se pomocí vlastní vůle, vytrvalosti, výkonnosti, ale Í intuice a velké vnímavosti vůči svému okolí, neboť si uvědomujete, že úspěchu snadněji dosáhnete dobrou spoluprací s druhými. Vaše sny jsou založeny na reálném základě, a pokud výše uvedené klady dokážete propojit, jste na dobré cestě uspět. Pozor na netrpělivost, tříštění energie, citovou nevyrovnanost, nedostatek sebedůvěry, přílišnou potřebu materiální jistoty a bezpečí, workoholismus, či naopak lenost a lhostejnost.

 

23. Červenec, Lev, Rak, vládce Slunce, Měsíc, vládce dekanu Slunce

Jste idealistický, optimistický, vnímavý, nezávislý a tvůrčí jedinec vybavený bystrým a pronikavým myšlením, dobrodružnou povahou; do všeho se pouštíte ve velkém stylu a nebojíte se rizika. Rychle se učíte a rozhodujete. Je vám vlastní všestrannost, vynalézavost a vlastní styl, což vám dává skvělé předpoklady uspět v jakémkoli oboru vašeho snažení. Svou velkorysostí, družností a spontánností se stáváte příjemný společníkem. Rozhodně nepatříte k samotářům. Vztahy s ostatními lidmi jsou pro vás velmi důležité a inspirují a podněcují vás na vaší cestě životem. Svým blízkým jste vždy připraven podat pomocnou ruku. Potřebujete vsak své soukromí a nemáte rád, když vám zasahují do vašeho způsobu života. Váš jistý vnitřní neklid a netrpělivost můžete zvládnout rozmanitou prací, proměnlivým způsobem života nebo cestováním. Z negativních vlastností se může projevit nedostatek vytrvalosti, nejistota, výbušnost, sobectví, útěk před odpovědností, neochota ke kompromisům a hledání viníka v jiných.

 

24. červenec, Lev, Rak, vládce Slunce, Měsíc, vládce dekanu Slunce

S nadšením a vytrvalostí se pouštíte do svých záměrů. Máte touhu po vědění a zdokonalování, neboť chcete mít všeobecný přehled a držet krok s dobou, ale Í lépe konat. V prácí jste výkonný, projevujete preciznost, praktičnost, metodický přístup, analytické schopnosti a snažíte se získat si pozornost, obdiv a ocenění druhých. Od svých bližních očekáváte projevení úcty a vážnosti, a proto často promlouváte více vašimi Číny než slovy. Tento den vás obdařil odpovědností, kamarádskostí a ušlechtilými ideály. Jste skvělý společník, velmi otevřený, družný, veselý a plný energie. Snažíte se potěšit druhé. Při posuzování lidí se řídíte srdcem a necháváte se vést spíše city než jasným úsudkem. Milujete svou rodinu, ale současně máte potřebu volnosti a nezávislosti. Pozor si dejte na nedostatek sebejistoty, vnitřní neklid a nespokojenost, tvrdohlavost, nekompromisnost, přehnané analyzování a zveličování odpovědnosti. Projevit můžete i pasivitu až lenost.

 

25. červenec, Lev, Rak, vládce Slunce, Měsíc, vládce dekanu Slunce

Jste tvůrčí a hloubavý jedinec, který své vlohy, jako správný Lev, umí dát náležitě na odiv a zhodnotit je. Jste zvídavý a zpravidla vám neunikne žádný důležitý detail. Rád si vše vyzkoušíte na vlastní kůži. K životu potřebujete změnu, výzvy, vzrušení, pestrost a za něco bojovat. Rutina není nic pro vás. Nelze vám upřít energičnost, bystrost, nadšení, vnímavost, důkladnost a umění jednat s lidmi. Svým kouzlem osobnosti si snadno získáváte přátele a jste schopen je bavit celé hodiny, ale musíte mít pocit, že vás berou vážně, neboť máte Í značnou dávku citlivostí a snadno byste mohl ztrácet sebevědomí. Obtíže můžete mít v citové oblasti, protože nerad odhalujete své city a můžete působit poněkud odtažitě. Na partnera kladete velmi vysoké nároky. Ač po milované bytosti toužíte, současně dychtíte i po soukromí a nezávislosti. Bude tedy nutné v této oblasti nastolit rovnováhu, abyste dosáhl vlastního uspokojení. Pozor si dejte na netrpělivost, nedostatek vytrvalostí, nerozhodnost, kritičnost, sobeckost, žárlivost, zlostnost či pocity ublížení.

 

26. červenec, Lev, vládce Slunce, vládce dekanu Slunce

Číslo 26 je symbolem průraznosti a s dvojnásobnou silou Slunce není pochyb o tom, že byste zapadl v davu, aniž by si vás někdo nevšimnul. Jste velmi společenský a lidi kolem sebe ke svému spokojenému životu přímo potřebujete. Vládnete osobním kouzlem, pronikavou inteligencí, pohotovostí v komunikaci, nechybí vám sebevědomí a umíte zapracovat na své zajímavosti a výjimečnosti. Máte velkou vůli, značnou dávku nezávislosti a snahu uspět a dosáhnout svých vytyčených cílů. Díky číslům 2 a 6 je vám dána do vínku Í značná dávka citlivosti. Jste tak dokonale schopen prostřednictvím druhých vnímat, zda jste stále v tom správném středu zájmu, nebo zda je potřebné začít něco vylepšovat. Současně však vnímáte i ostatní jako samostatné bytosti, býváte pro ně oporou a umíte je ve správnou chvíli podpořit. Pozor si dejte především na arogantní chování, přílišnou tvrdohlavost, pýchu a zaslepenost při cestě za svým cílem a na mstivost. S oblibou přijímáte lichotky, kritiku však nesnášíte.

 

27, červenec, Lev, vládce Slunce, vládce dekanu Slunce

Jste energický, rozhodný, všestranně nadaný, tvůrčí a všímavý jedinec. Vaše bohatá fantazie a zvídavý duch vás popohánějí na cestě za stále novým poznáním. Nechybí vám intuice, ctižádost a odvaha. Díky svým organizačním schopnostem a houževnatosti dokážete dosáhnout svých ideálů a současně svým přístupem oslnit ostatní. Neustálé duševní podněty vás stimulují a přispívají ke vzniku vašich originálních nápadů a myšlenek. Pokud se vám podaří dát jim konkrétní podobu, jste na nejlepší cestě uspět. Ač jste velmi šarmantní a společenský, potřebujete občas i jisté soukromí, abyste si v klidu mohl srovnat své myšlenky a udržel si svou přímost. Ve vztazích jste vnímavý, oddaný, láskyplný a snažíte se druhé činit šťastnými. Neměl byste však za to očekávat vděk. Z negativních vlastností můžete projevovat přecitlivělost, náladovost, panovačnost, citovou nevyrovnanost, netrpělivost, nedůvěřivost, odtažitost či vnitřní napětí. Kritika se vás obvykle dotýká a může vám ubírat na sebevědomí a jistotě.

 

28. červenec, Lev, vládce Slunce, vládce dekanu Slunce

Jak číslo 28, tak znamení Lva posilují vaše vůdcovské kvality, dodávají vám na nezávislosti, rozhodnosti, houževnatosti a snaze mít vše pod svou kontrolou a uspět. Chcete se rozhodovat sám za sebe. Máte všestranné nadání, které umíte dát na odiv a dobře ho prodat. Působíte sebejistě. Chcete být prostě jednička a nezapřete v sobě soutěživého ducha, který vás popohání neustále se zdokonalovat a dosahovat vytyčených cílů. Jste člověk přímý, otevřený, chápavý, velmi bystrý, společenský, komunikativní, se zájmem o vše pokrokové a moderní. Rád se obklopujete dokonalostí a kvalitními věcmi. Negativně můžete být vůči druhým necitlivý, příliš dominantní, nerad se necháte omezovat a můžete tak ztratit náklonnost ostatních a cítit se osamělý. Pozor si dejte na nedostatek sebevědomí, tvrdohlavost, uzavřenost, nepřizpůsobivost, netrpělivost, konfliktnost, sobeckost, panovačnost a impulzivnost.

 

29. červenec, Lev, vládce Slunce, vládce dekanu Slunce

Vyznačujete se výjimečnou vitalitou, duchapřítomností, vytrvalostí a schopností skvěle spolupracovat s druhými lidmi, neboť vás těší mít mnoho kontaktů. Svým přístupem budíte přirozený respekt. Umíte se prosadit a nerad se ocitáte v podřízené roli. Jste vyhraněný individualista, který však chce sloužit dobru širšího společenství, a máte smysl pro povinnost. Ostatní přitahujete svou otevřeností, vstřícností, kouzlem osobnosti, přátelskostí, odpovědností a schopností inspirovat. Jste velmi tvořivý stratég, citlivý, vnímavý a intuitivní. Je třeba, abyste v životě dokázal sledovat vlastní představy; jedině tak sklidíte obdiv ostatních. Pokud se pro něco rozhodnete, díky vnitřnímu soustředění, ale i vlastní pýše se odmítáte vzdát a jdete si za svým. Je třeba vyvarovat se náladovosti, nesoustředěnosti, tvrdohlavosti, panovačnosti, sobeckostí a strachu plynoucího z vlastní nejistoty či nepochopení ze strany ostatních. Kladete příliš vysoké nároky na druhé, což přináší následná zklamání.

 

30. červenec, Lev, vládce Slunce, vládce dekanu Slunce

Patříte k velmi společenským jedincům, vřelým, přátelským a se smyslem pro humor. Váš dar spočívá ve vyjádření, geniální komunikaci a umění hovořit s citem, vnímavostí a zacílením na posluchače, Čímž si jako správný Lev získáte pozornost a úctu druhých. Jste skvělý diplomat a slovem umíte vyprovokovat ostatní k činům. Vynikáte pronikavou bystrostí, mimořádnou činorodostí, ctižádostí, odhodláním a osobními ambicemi. Kupředu vás žene touha po dosažení konkrétního úspěchu. Svou tvrdou prací usilujete o získání pohodlí a komfortu, ale současně myslíte i na spokojenost svých nejbližších a lidí, kteří vás obklopují. Potřebujete hodně lásky a náklonnosti. Máte vyhraněné názory na život a nesnášíte průměrnost. Negativně můžete projevit zahleděnost do sebe sama, být neústupný, netrpělivý, zatvrzelý, náladový, konfliktní, arogantní a sexuálně nevyrovnaný. Hledáte na všem vady a druhé srážíte přílišnou kritikou. Může zde být i tendence manipulovat s druhými.

 

31. červenec, Lev, vládce Slunce, vládce dekanu Slunce

Tento den vám dává do vínku pevnou vůli, rozhodnost, nezávislost, ctižádost, ambicióznost, houževnatost, schopnost sebevyjádření, bystrý intelekt, neobyčejnou pracovitost, elán a nadšení. Jste velmi společenský jedinec, kterému se daří jednat s lidmi a navazovat významné kontakty. Svým charismatem si snadno získáváte obdiv a přirozenou autoritu. Usilujete o seberealizaci a díky svému odpovědnému a praktickému přístupu se vám zpravidla daří dosáhnout úspěchu. Důležitá je pro vás komunikace a různorodost ve vaší činnosti, která vám dává podněty pro vznik originálních nápadů. Máte touhu neustále něco objevovat a rád se o své poznatky podělíte s ostatními. Negativně můžete projevovat neustálou vnitřní nespokojenost, netrpělivost a nejistotu. Mohl byste tříštit svou energii a nedokončovat započaté cíle. Pozor na panovačnost, nadřazenost, počít výjimečnosti a citové nenaplnění, neboť mnohdy dáváte přednost svým pracovním aktivitám a zanedbáváte své blízké.