Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astrologie-temné stíny VODNÁŘ

Vodnář - je klidný, zdvořilý a vždy Vás může překvapit. Podívejte se na svůj horoskop. (22.1. - 18.2.)

 

 

 

Vodnář | 22.1. - 18.2.

horoskopU Vodnářů se připravte na nečekaná překvapení. Přestože jsou klidní, a zdvořilí, mohou vás překvapit i nepřístojným chováním. Rádi odporují a rebelují, neradi se přizpůsobují a baví je šokovat třeba i tím, že se nezabývají vhodností svého oblečení pro danou příležitost. Jsou zvědaví a rádi vás budou analyzovat, byť budou působit nepřítomným dojmem. Než se rozhodnou důvěřovat vám, musí se nejdřív ujistit, co od vás mohou čekat.

Vodnáře vzrušuje vše nové, proto neustále vyhledává nové lidi. Stimuluje ho různorodost partnerů, ale když si zvolí svého druha, je to na celý život. Vodnáři potřebují svého partnera v první řadě poznat. Jde jim hlavně o získání přátelství. Jsou často velmi přitažliví, ale zapomínají o sebe pečovat. Vodnář chce poznat všechny formy sexu. Když je se svým partnerem nespokojen, málokdy se rozvede - žení se z vypočítavosti, ne z lásky. V pevném vztahu jsou většinou věrní a oddaní.

U zrozenců ve Vodnáři najdete povahy všech chutí. Mohou být stejně tak diplomatičtí jako domýšliví, zasmušilí jako zvídaví, soucitní a jemní jako i neomalení. Milují davy, což náhle vystřídá potřeba samoty, v níž byste ho neměli rušit, dlouho to nepotrvá. Pokud Vodnáře zajímáte, věnuje se vám, když vás však dopitvá, vytočí vás, když náhle přejde k jinému objektu zájmu.

Miluje přátelství. Mnoho přátel však nemá, protože dává přednost kvalitě před kvantitou a trvalé vztahy ho omezují v touze poznávat další tajemství. Spíš než přítomností totiž žije budoucností. Většina lidí to nechápe a on pak upadá do pocitu izolace. Pokud je obviněn z netolerance, není si toho vědom a hluboce se ho to dotkne.

Geniální Vodnáři jsou často označováni jako vyšinutí, neboť jak známo, od geniality k bláznovství je jen krok. Vzpomeňte však, kolik už géniů bylo původně považováno za blázny! Vodnáři mají obzvlášť talent uklidňovat a působit jako terapeuti na hysterické nebo duševně nemocné lidi či vystrašené děti.

 

Vodnář se nerad k něčemu zavazuje, ale když už něco slíbí, dodrží to. Totéž vyžaduje od vás. Své upřímné názory vám nebude vnucovat, stejně tak nedovolí, abyste radili vy jemu. Obvykle nebojuje za ideály. Vyznává heslo - žij a nech žít. Věří v pokrokové změny, ale násilí se mu příčí.

Vodnářovy reakce jen tak lehce neodhadnete. Jednou, pokud s něčím nesouhlasí odejde, podruhé může ve zmatku nečekaně udeřit. Pokud se rozhodne udělat něco jinak než před chvílí, udělá to. Nic ho neodradí od úmyslu jít svou vlastní cestou a buďte si jisti, že každý úsudek je jeho vlastní.

Téměř všichni Vodnáři jsou obdařeni schopností jisté jasnozřivosti, intuice a schopností lehce vstřebávat mystická tajemství. Astrologie říká: "jak myslí Vodnář, tak bude svět myslet za padesát let." Nesnášejí lež, podvody a nesplácení účtů. Autority je nechávají chladnými.

Vodnáře fascinuje politika. Přitahují ho objevy všeho druhu, astronauti, stejně jako staří lidé, automobily či alkoholici, sport nebo psychiatrie. Pracují ve všech možných oblastech.

Zdraví Vodnářů bývá výborné v dětství, dokud si nezačnou přivozovat choroby svou tvrdohlavostí. Často mají potíže s oběhovým systémem. Od toho se odvíjí křečové žíly či skleróza cév. Mohou je trápit bolesti v krku, bolavé nohy, bušení srdce. Pracují duševně, s čímž souvisí nervová únava a nespavost. Potřebují čerstvý vzduch a cvičit. Raději však cvičí mozkem, než tělem. Dobře reagují na hypnózu.

Vodnář

Jedenácté znamení Zvěrokruhu.

Čtvrté stálé znamení.

Řídící planeta: Uran.

Šťastné číslo: Čtyřka a všechna čísla dělitelná čtyřmi.

Astrologický symbol: Vodnář.

Astrologické barvy: Modrozelená, fialová, ultramarín.

Astrologické kameny: Granát, ametyst, měsíční křišťál.

Vodnář řídí jedenáctý Dům horoskopu.

Partner pro Vodnáře: BLÍŽENCI, VÁHY, PANNA, BERAN, LEV

 

Vodnář je mužské, vzdušné znamení, kterému vládne Uran. Temnota z vás činí chladné, výstřední samotáře s perverzními voyeuristickými návyky a ledovou střepinou v srdci. Podívejte se na své démony... (22.1. - 18.2.)

 

 

 

Znamení Vodnář | 22.1. - 18.2.

Protivné návyky:

  • Dochvilnost: Odmítáte se řídit programem kohokoli jiného, nikdy se tedy neobjevíte včas nebo ve stanovený den. Lidé svalují vinu na vaší pověstnou roztržitost, vy však víte, jak se stát pánem situace.
  • Ukazatel výbušnosti: Z nuly do bodu varu za 0,0001 sekundy, protože nemůžete vystát hlupáky, ale rádi dáváte lidem šanci, aby se mohli bránit. Žádný křik, pouze chladné urážky a vymazání dotyčných z vaší databáze.

Osobnost: odměření, nadutí, odlišní

Vodníci, zařídili jste si to dobře. Po studiu lidské povahy víte, že pro nás nízké pozemšťany není nic neodolatelnějšího než chladný samotář, který se vynoří a zas odpluje z našich jednotvárných životů. Je vám jedno, že ukazujete svou temnou část, chrání vás skafandr. Nepociťujete následky svých slov a činů. Děláte cokoli a přitom pozorujete ostatní a děláte si poznámky. Stojíte u sousedova domu s dalekohledem s nočním viděním a s infračervenou kamerou. Tvrdíte, že jde o oprávněný výzkum, soudce říká, že jste voyeuři. Raději by jste vypili chladící kapalinu do rakety, než aby jste dali najevo, že někoho potřebujete. Chováte se potrhle a svojí vyjímečnost dáváte najevo i nošením výstředních oděvů, aby si té fascinující odlišnosti všichni všimli. Najdete si důvěřivého moulu, který vám připraví jídlo a vypere ponožky a vy jim nemusíte říkat, co máte v plánu. Pokud někomu dojde, že jste příživníci trubci, pokrčíte rameny a ukážete na nápis na tričku: "Ber nebo nech být". A neříkejte nám, že jste mimozemšťané, které nezajímají pozemské způsoby, žijete tu už dlouho.

  Stupnice proradnosti

A--. Teoreticky vyšší důstojníci, ale tím se moc nezatěžujete. Jste králi duchaplných šlehů. Pokud však máte po ruce nepřítele a vděčné publikum, jízlivým sarkasmem rozdrtíte jeho ego na kaši.

  Oblíbený smrtelný hřích:

Je fascinující, co si lidstvo vymýšlí, aby se tím mohlo bičovat, je to zřejmě nějaký druh rituálního psychodramatu. Všechny hříchy vyžadují lidské tělo, což není nic pro vás. Souzena vám je však Lenost, jste poněkud malátní a Pýcha teoreticky, protože vy jste lepší než my (narozdíl od těch, co si to jen myslí,že?)

 

Ascendent

Pozor, následující řádky jsou náročnější pro mozek! Vaše sluneční znamení je ovládané vycházejícím znamením. To znamená znamením zvěrokruhu, které se krčilo nad obzorem tu minutu, kdy jste přišli na svět. Určuje ho tedy hodina vašeho narození. Na internetu se nachází již dostatek aplikací, kde ho můžete zjistit. Sluneční znamení znamená ego, ascendent určuje vaše chování na veřejnosti. Ve zkratce - je to namalovaný úsměv, za kterým číhá vaše ohavné já…

 

  • Ascendent v Beranu: Rambo.
  • Ascendent v Býku: Rádi vypadáte nudně a spořádaně, znamená to, že nikdo za vámi nepůjde domů a neobjeví vaší přistávací plochu.
  • Ascendent v Blížencích: Vyznáte se v okolí a naučili jste se mluvu ulice.
  • Ascendent v Raku: Večer na pláži sledujete krabí tanečky a připomíná vám to večírky v galaktické alianci, které jste neměli rádi.
  • Ascendent ve Lvu: Nosíte zlaté lamé a chodíte v doprovodu levhartů s obojky zdobenými rubíny. Nikdo si nevšimne, že máte o hlavu víc.
  • Ascendent v Panně: Člověk by ve vaší laborce mohl jíst jídlo z podlahy. Ve skutečnosti na tom trváte.
  • Ascendent ve Váhách: Průkopníci výstřední módy. Zoufalí návrháři stepují za vašimi okny.
  • Ascendent ve Štíru: Vypadáte temně a hypnoticky perverzní. Jste však pouze perverzní.
  • Ascendent ve Střelci: Všichni vědí, že jste ze Siria, takže?
  • Ascendent v Kozorohu: Natolik se ovládáte a jste natolik konvenční, že všichni víme, že vedete tajný život.
  • Ascendent v Rybách: Studený čumák.

Vztahy a sex

Temné rande

Vždy se najde někdo, koho přitahují podivíni. Vy musíte akorát používat vědecky přístup, aby jste měli zásah. Navštěvujte setkání fanoušků Star Treku, Akt X, nábory do sekt, dílny vytváření kruhů do obilí nebo jděte na katedru fyziky. Tam potkáte lidi, se kterými vám bude dobře. Na ideální rande půjdete se skupinou mladých ufologů, kteří si oblékají šaty opačného pohlaví. Na konci budete strkat bankovky mezi půlky šachovým velmistrům ve fetišistickém klubu.

  Sex: neukvapený, výstřední

Nejste zvyklí na pozemská těla, takže nevíte jak propojit pocity s mozkem. Nikdy neprovozujete emocionálně nechráněný sex a ani se nenecháte strhnout chtíčem. Ovládáte se a někdy nudíte, než se partner probudí, takže by jste mohli vyvrtat otvor do vedlejší ložnice a podívat se, jak to chodí. Můžete si to nahrát vaší špionskou kamerou a zveřejnit na pornokanál. Nebo o tom napište disertační práci.

  Jaká jste v lásce krysa?

Pravděpodobně nebudete mít dlouhodobého partnera, kterému by jste mohli dát kopačky, jelikož nesnášíte přilnavé závisláky. Také žárlivce. Mezitím toho moc není. Pokud se chcete někoho zbavit, zmanipulujete partnera k nehezkému chování a tak jej můžete bez pocitu viny vyrazit. Pokud někdy své bývalé potkáte, nevšímáte si jich. zejména, když brečí.

 Stupně nesnášenlivosti

  • Beran: myslí si, že si hrajete na nedosažitelné, takže odejdou.
  • Býk: chtějí vlastnit vaší duši. Máte nějakou?
  • Blíženci: jste to vy koho milují, nebo váš chladný polostín? Jako by vás to snad zajímalo.
  • Rak: mají podezření, jestli není vaše roztržitost zástěrkou.
  • Lev: učebnicový blud.
  • Panna: nudný případ obsedantně kompulzivní poruchy soustřeďující.
  • Váhy: svádí vaše kolegy a přátele a vy si to zapisujete.
  • Štír: učebnicový mocenský blud. Píšete si pojednání.
  • Střelec: jedinkrát zavětří závazek a jsou pryč. Vy jste už odešli.
  • Kozoroh: chtějí, aby jste si sehnali slušnou práci.
  • Vodnář: vyvážená rovnice, nikdo se nestará.
  • Ryby: mokré, přilnavé a je nutné je přehlížet jako bradavice.

Vztahy: skupinová terapie

Griluje se se sousedy, lidé pobíhají v havajských košilích a ve slunečních brýlích okolo ohně, ale kdo je ten záhadný vlk samotář v zimníku sovětské armády, který naposled nosili ve Stalingradu, v kung-fu botách a ve strakatém šátku? Aha! To jste vy. Dali jste si záležet, aby jste byli jiní. Lidé vás považuji za přátelské osoby, ale vy se objevujete v různých skupinách pouze kvůli důvěryhodnosti sbíraných dat. Skupinové interakce jsou v pořádku, ale pocity jednotlivců vás nudí. Někdy možná někam utečete ( i na celé roky). Ti ze světlé strany říkají, že je to kvůli ochraně soukromí. My však víme, že jste se vrátili na základnu a sepisujete poznámky z vědního oboru. Pozemšťané jsou v podstatě slabí a vybíjejí vaše baterky, takže si je musíte odskočit nabít. Můžete vstoupit do manželství, aby jste na vlastní kůži poznali tento primitivní rituál.

  Práce: to nemůžete myslet vážně

Raději byste darovali svůj čas průkopnickému výzkumu/stroji času/skvělému románu, ale Vodnář musí pít a pokud nemáte přísun státních financí nebo za sebou mecenáše, musíte pracovat. Nejlepší scénář je pracovat jako technik, protože pouze technici vědí, o čem se bavíte a šéf nepozná, kdy pracujete. Problém je v tom, že jste sarkastičtí, zlomyslní, nesnášíte rutinu a plivete na firemní etiku. Nikdy nechodíte včas. Vadí vám, když vás přehlížejí a nesnášíte vyplňování sebehodnotících dotazníků. Pravidelně dostáváte vyhazov. Vy vlastníte zápisníček, kde si vedete všechny zvyky a fráze, výstřednosti a tajemství kolegů.

  Vysněná zaměstnání

  • Šílený vědec: Poskytnou se vám finance, vy si si celé dny hrajete s nápady a necháte si narůst plnovous. Chtějí zato jen malou zkázonosnou zbraň. To zní dobře.
  • Krupiér: Ruleta, kostky a balíček karet jsou portály do tajného vesmíru pravděpodobnosti, čísel a systému náhody. A jen vy máte klíče. kvůli tomu jste si vzali dokonce smoking.
  • Počítačový hacker: Jsou to peníze vydělané doma. Rádi se probouráváte přes firewally, luštíte kódy a blafujete. Je to systém švýcarské banky, no a?!
  • Pronásledovatel: Soudní zákazy nic neznamenají. Dokud máte přístup k satelitům, štěnicím a počítačové síti, uděláte komukoli ze života peklo a budete sledovat každý nádech oběti.

Doma: virtuální realita

Možná máte normální dům, i když už pár let sídlíte v kůlně a snažíte se v kýblu zdokonalit studenou fúzi. V koupelně máte anténu na příjem gamma vln, v kuchyni mícháte divné směsi, v ložnici máte velký počítač a spíte u psa. K uměleckým Vodnářům nepřijde múza, pokud nežijí v ledovém podkroví, je tam jen stůl, tužka a myši, které mohou cvičit, když nápady někde váznou.

  Domácí disharmonie

  • Beran: vyplýtvali všechen váš nitroglycerin.
  • Býk: snaží se uklidit zahradnické náčiní do kůlny.
  • Blíženci: zkopírují váš software a prodají školákům. Když je zatknou, shodí to na vás.
  • Rak: vyžehlí všechny záhyby na vašem laboratorním plášti.
  • Lev: strhnou plakáty ze zdi. Neuvědomili si však, že zdi drželi jen díky nim.
  • Panna: neustále si pro sebe potichu pomlaskávají a říkají něco o domácích pracích.
  • Váhy: schovají před vámi katalog luxusního prádélka.
  • Štír: mají jedinou sterilní místnost, ale nedovolí vám použít ji ke kultivaci bakterií antraxu.
  • Střelec: snažíte se přijít na to, jak využít jejich energii na pohon chladících agregátů.
  • Kozoroh: jsou ohromeni vaším doktorátem, takže vás nevyhodí.
  • Vodnář: nikdy se nevidíte. Vy máte kůlnu na předním dvoře a oni na zadním.
  • Ryby: vypili celou experimentální várku doma vyrobeného nápoje a jsou z nich hermafrodité.

Volno - temná stránka zábavy

Ať jste kdekoli, cestuje s vámi perverzní touha po výstřednosti. Šetříte na výlet do nulové gravitace,které dělají na Sibiři. Do vzdálených koutů se vydáte v práškovacím letadle nebo na velbloudovi. Na sobě máte oblek a naleštěné boty - to aby jste byli jiní, až dorazíte na místo určení. Tam si zakoupíte etnické oděvy a doplňky, které zas budete nosit na zasedání představenstva - aby jste byli přece odlišní. Váš vnitřní Lev touží po tom být obdivován.

  Pekelná dovolená

Líbánky - chyceni v pasti neznámého kulturního konceptu s někým, kdo čeká, že dáte najevo city a budete naslouchat jejich pocitům.

  Výlet na neobydlené místo. Nejsou zde obyčejní lidé se kterými by jste porovnávali svojí jedinečnost.

  Předpokládejme, že vás s 11-ti dalšími z každého znamení, vysadili na pustém ostrově. Koho by jste se zbavili nejdříve? Velmi zajímavý experiment. Byla by to špatná metodologie zničit subjekt výzkumu. Učiníte zajímavá pozorování procenta, které podlehne sebedestrukci a procenta, které se vás pokusí zabít. Naštěstí jsou v divočině radiové signály silnější a tak přivoláte na pomoc svou mateřskou loď.

 Síň hanby

  • Eva Braunová : Milenka Hitlera. Eva trávila hodně času sama v odloučeném alpském útočišti. Otrávila se, aby zemřela s ním. Jak zvláštní.
  • James Dean: Srdceryvně "cool" působící filmová superikona. Málo mluvil, zemřel mladý. Je vzorem pro mládí odsouzené k záhubě.
  • David Lynch: Tajemný, nezávislý filmař a umělec. Autor nejbizarnějšího televizního seriálu Twin Peaks a kultovních filmů Mazací hlava, Modrý samet a Zběsilost v srdci. Ví, co má na mysli, ale nehodlá nám to říct.

 VÍCE ZDE: http://internetweek.cz/kategorie/temny-horoskop